Algemene voorwaarden

 

1. WIE ZIJN WIJ

2. ALGEMEEN

3. RETOURZENDINGEN / HERROEPINGSPLICHT

4. PRIVACY

5. GARANTIEVOORWAARDEN

6. BETALING

7. LEVERING

8. BEVOEGDE RECHTBANK

9. RECUPEL

 

  1. Wie zijn wij

Davy Theunissen (Zaakvoerder)

Novitech BV – OutLEDonline - KliKliK

        BE0786.509.454

3960 Bree

        België

+32 496 08 16 02

info@outledonline.be

 

  1. Algemeen:

Met uw bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van OutLEDonline. De koopovereenkomst blijft geldig tot de dag van levering of afhaling. Wij leveren uitsluitend onder onze onderstaande algemene voorwaarden. Deze worden online op onze webshop afgesloten. Afwijkende voorwaarden zijn alleen geldig met toestemming van OutLEDonline. Alle prijzen zijn inclusief BTW en recupel tenzij anders vermeld.

 

  1. Retourzendingen / Herroepingsplicht:

Men heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Retourzendingen worden binnen de 30 dagen na levering, in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur, teruggestuurd. Opgepast, de verzendkosten voor de retour zijn voor de koper. Als OutLEDonline uw artikel ontvangt , onbeschadigd en in de originele verpakking , betalen wij het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug en dit uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst. Voordat u een artikel terugstuurt moet u via e-mail een retournummer bij ons aanvragen. Opgepast! Bij verlichting op maat, die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd, zien wij ons genoodzaakt deze uitsluitend terug te nemen bij een fout die door ons werd gemaakt.

 

  1. Privacy:

Uw persoonlijke gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld.  Ons klantenbestand zal niet door derden worden gebruikt. U zal geen promotionele mails ontvangen, tenzij u zich uitdrukkelijk hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Indien u bij ons bestelt, zal u natuurlijk wel een bevestigingsmail en een verzendingsmail ontvangen, dit om u te verzekeren dat uw bestelling goed verwerkt is en om u op de hoogte te stellen van uw verzending. Wij houden statistieken bij van onze bezoeken via Google Analytics. Wij dragen privacy hoog in het vaandel en leiden dan ook geen persoonlijke informatie uit af. De statistieken hebben enkel tot doel te zien van waar onze bezoeken komen, zodat we onder meer doelgerichter kunnen adverteren.

 

  1. Garantievoorwaarden:

Wij, OutLEDonline, garanderen dat de door ons geleverde producten voldoen aan de wetgeving betreffende veiligheid en degelijkheid. Als bij normaal gebruik gebreken optreden aan een artikel worden deze door OutLEDonline hersteld. Indien u een klacht heeft, dient u ons binnen de 30 dagen na levering een aangetekend schrijven te bezorgen. Na een termijn van 30 dagen wordt verondersteld dat het product aan alle eisen voldoet. Wij aanvaarden enkel terugzendingen van goederen mits goedkeuring van de directie. Als de klacht gegrond is, komen de verzendkosten, binnen de garantietermijn, op kosten van OutLEDonline. Wij sturen u dan een vervangend exemplaar toe. De koper kan vermindering van de aankoopprijs of ontbinding van het contract eisen, als het ons niet lukt de gebreken binnen een redelijke termijn van 3 tot 5 weken te herstellen. OutLEDonline stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden. Als u afziet van de koop wordt de bestelling als retourzending afgehandeld en komen de verzendkosten voor uw eigen rekening. De kosten voor ongefrankeerde retourzendingen komen voor rekening van de verzender. Wij geven twee jaar garantie voor de door ons geleverde producten. Voor niet-particuliere bestellingen is de garantie beperkt tot één jaar na overdracht van de koopwaar. Wij geven geen garantie bij een defect in volgende gevallen:
- bij nalatig onderhoud;
- bij veranderingen aangebracht door derden;
- bij een gewijzigde of onleesbaar gemaakte datum op de factuur;
- bij gebreken door het niet volgen van de bijhorende gebruiksaanwijzingen;
- bij blikseminslag of dergelijke;
- bij oververhitting door verwarming of door gebruik te maken van een hoger wattage dan vermeld;
- bij blootstelling aan extreme koude of warmte en aan vochtigheid.
Reparatie van het defect artikel door derden wordt niet vergoed. Lichtbronnen vallen buiten de garantie. 

 

  1. Betaling:

De betaling gebeurt na bestelling en voor de levering van de goederen.

 

  1. Levering / afhaling:

De leveringen gebeuren vanuit het magazijn naar een door u aangegeven afhaalpunt, pakjesautomaat of leveradres. De levertijd kan verlengd worden door bijvoorbeeld werkonderbrekingen, in bijzonder stakingen, buitensluitingen of in geval van leveringsvertragingen door overmacht. Bij het begin en einde van dergelijke belemmeringen zullen wij de koper hiervan op de hoogte stellen. Wij houden de leveringskosten zo laag mogelijk. Leveringen van bestellingen boven 100 euro incl. BTW zijn gratis in België. Bij bestellingen onder 100 euro incl. BTW zijn wij genoodzaakt om verzendkosten aan te rekenen van 6,95 euro incl. BTW voor leveren naar afhaalpunt/pakjesautomaat of naar leveradres. Indien u van buiten België wilt bestellen mag u steeds contact met ons opnemen. Wij trachten hier een oplossing voor te vinden. De koopovereenkomst vervalt indien een product niet meer leverbaar is. De leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Controleer altijd uw adresgegevens! Wanneer ze niet correct ingevuld zijn en we om die reden niet kunnen leveren, kan OutLEDonline niet aansprakelijk gesteld worden. Wij kunnen ook niet op een postbus bezorgen. Wilt u de bestelling niet meer ontvangen, dan wordt ze gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug. Wilt u de bestelling alsnog ontvangen, dan sturen wij ze na betaling van de gemaakte verzendkosten terug naar het door u opgegeven adres. De schade die eventueel ontstaat door een verkeerd adres is voor rekening van de klant. Afhaling kan na afspraak op een op voorhand afgesproken tijdstip en locatie regio Bree.

 

  1. Bevoegde rechtbank:

Bij geschillen is enkel de rechtbank van Tongeren in België bevoegd.

 

  1. Recupel:

Recupel is standaard inbegrepen in de prijs.